Redwood Resort az a hétvégi ház, amire mindig is vágytál! Hagyd hátra a városi nyüzsgést, és pihenj meg az égig érő fenyőfák alatt! Pont annyira privát, amennyire szeretnéd. A kert tulajdonképpen egy körbekerített erdő, rengeteg hatalmas fával, amiket még véletlenül sem áldoztunk fel a „hely kihasználás” oltárán. Ezzel megőriztük a hegyoldal és a telek igazán vadregényes hangulatát. A miénk az utolsó telek a Natura 2000-es terület előtt. Ez azt jelenti, hogy a kertből a hátsó kapun keresztül már egy túraútvonalra lyukadunk ki, telek aljának irányában azonban vannak szomszédok, így nem kell a teljes elszigeteltség érzésétől tartani.

A házikó egy klasszikus A-frame (alpesi tetős) stílusú kabin egy csavarral, hiszen a hegyoldalba néző fal a padlótól a plafonig üveg. Ezzel nyitva hagytuk a teret, így nappalink szinte eggyé válik a minket körülölelő fenyvessel. A ház mellé építettünk egy faburkolatú teraszt, ahol kényelmesen napozhattok, ücsöröghettek vagy akár jógázhattok egyet. A kikapcsolódást segíti egy parajdisós, fatüzelésű dézsafürdő is, amiben lesz időtök elengedni a mindennapok gondjait!

Mátrakeresztesről: Mátrakeresztes egy apró, igazi „egy utcás” falu, csupán 370 állandó lakossal. A falu lakosainak tradicionális mestersége a fakanál készítés, napjainkig sok mestert találunk, akik megélhetését ez a tevékenység biztosítja. A falu a Csörgő és a Nagy-Völgyi-Patak völgyében helyezkedik el. A környék kedvelt kirándulóhely, csodás természeti adottságainak és hegyvidéki mikroklímájának köszönhetően.

Cím

Mátrakeresztes- Tóthegyesi út

Telefon

+36 70 550 5487

E-mail

hello@redwoodresort.hu